Πρόκειται για μια διαυγή γέλη (gel) µε βάση το υαλουρονικό οξύ, που παρασκευάζεται στο πλαίσιο διαδικασίας κατοχυρωμένης µε δίπλωµα ευρεσιτεχνίας. Χάρη στη συνέργεια μεταξύ διασταυρούμενου και ελεύθερου υαλουρονικού οξέος μπορούν µε µία ένεση να χορηγηθούν μαζί κλάσματα μεγάλου και μικρού μοριακού βάρους.

Το Regenflex Bio - Plus είναι ένα εξαιρετικό ιατροτεχνολογικό προϊόν, το οποίο διατηρεί ενισχυμένες τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος και η χρήση του ενδείκνυται για τα ακόλουθα.

  • Χονδροπάθεια τραυματικής αιτιολογίας
  • Οστεοαρθρίτιδα του ισχίου ή του γόνατος
  • Ιατρογενείς εκφυλιστικές αλλοιώσεις (αντιφλεγμονώδη φάρµακα και χηµειοθεραπεία)

 Regenflex Starter 32mg/2ml

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ενέσιμο προϊόν που έχει για βάση του υαλουρονικό οξύ εξαιρετικής καθαρότητας και ενδείκνυται για την αντιμετώπιση:
- Εκφυλιστικών διαταραχών του χόνδρου
- Τραυματικών διαταραχών του χόνδρου
- Ιατρογενών διαταραχών του χόνδρου


Το Regenflex Starter 32mg/2ml έχει τις ακόλουθες ευεργετικές επιδράσεις:

  • Εκφυλιστικών διαταραχών του χόνδρου
  • Τραυματικών διαταραχών του χόνδρου
  • Ιατρογενών διαταραχών του χόνδρου
  • Ιδιαίτερα αποτελεσματική ιξωδοελαστική δράση
  • Άμεση δράση κατά του πόνου και της φλεγμονής
  • Ταχεία λειτουργική ανάκαμψη

Regenflex KIT Θεραπείας

Πρόκειται για μια συνδυαστική χρήση Regenflex Starter και Regenflex Bioplus για πρόληψη και θεραπεία αρθρώσεων και τενόντων.

Τα πρωτόκολλα και η θεραπευτική συνεργασία της Regenflex Starter και Regenflex Bioplus είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Στο ΚΙΤ περιέχονται οι ενέσεις Regenflex Starter & Regenflex Bioplus καθώς και 4 σύριγγες.

Regenflex Gel (Hot & Cold)

Δύο τζέλ τεχνικής χρήσης βάση του υαλουρονικού οξέος που κατασκευάζεται στην Ιταλία από τα εργαστήρια της Regenyal με λιποσωμιακή τεχνολογία.


Αρθρώσεις και μυϊκοί πόνοι που προκαλούνται από τραυματισμό, παραμόρφωση, εφελκυσμό ή από κοινού φθορά. Προκαλεί τοπικό αναισθητικό αποτέλεσμα, μειώνει τη φλεγμονή και έτσι μειώνει το οίδημα.Το REGENFLEX COLD GEL μειώνει το οίδημα και ανακουφίζει τον πόνο προκαλώντας αγγειοσυστολή που προκαλείται από χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή που έχει υποστεί αγωγή.

Επιπλέον, το Υαλουρονικό Οξύ διευκολύνει την απορρόφηση του οιδήματος και μετριάζει τον τοπικό πόνο.

Επιπλέον, το Υαλουρονικό Οξύ διευκολύνει την απορρόφηση του οιδήματος και μετριάζει τον τοπικό πόνο. 


Η θερμή θεραπεία ανακουφίζει από τη μυϊκή τάση καθώς και από τα τοπικά συμπτώματα του πόνου.

Αναφέρεται κυρίως όταν οι μύες είναι δύσκαμπτοι και κρύοι, ή όταν υπάρχουν ενδείξεις κρύου προκαλούμενου πόνου. Αφαιρεί τις ακαθαρσίες από τους ιστούς με την ανακούφιση της μυϊκής τάσης.

Το HOT GEL REGENFLEX παρέχει μια δράση κατά του πόνου αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή που προσβλήθηκε από τραύμα. Αυτό παρέχει αυξημένη πρόσληψη οξυγόνου, επισκευαστικών και θρεπτικών ουσιών στους ιστούς, γεγονός που βελτιώνει τον μεταβολισμό στην περιοχή που έχει υποστεί την αγωγή και κατά συνέπεια μειώνει τον πόνο.


Αντιμικροβιακή Συσκευασία

Χάρη σε μια πατενταρισμένη θεραπεία τύπου, οι εξωτερικές επιφάνειες των σωλήνων προστατεύονται από την εισβολή μικροβιακών παραγόντων που μεταφέρονται με αέρα ή με τα χέρια, από ιούς, μύκητες που προκαλούν ασθένειες.

Η θεραπεία της φυσικής αντιμικροβιακής δράσης του αργύρου, αλλά και η επαναστατική φόρμουλα, συνίστατα την μη χρησιμοποίηση κολλοειδούς ή νανομετρικού αργύρου.