ALLIENDO

Το ALLIENDO είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει κερσετίνη, κουρκουμινοειδή από κουρκουμά και Ν-ακετυλοκυστεΐνη (πατενταρισμένο με τεχνολογία ENDOBASP®).

Προκειμένου να μειωθούν οι δόσεις και να μεταφερθούν καλύτερα αυτά τα ενεργά συστατικά, καθιστώντας τα εξαιρετικά βιοδιαθέσιμα, εφαρμόστηκε η ENDOBASP® TECHNOLOGY , μια καινοτόμος πατενταρισμένη τεχνολογία ικανή να απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά στο λεπτό έντερο σε μορφή με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα χάρη σε μια συνέργεια.

Τι περιέχει το ALLIENDO;

Το ENDOBASP® [σύνδεση κουρκουμινοειδών 95% από κουρκουμά (Curcuma longa L., ρίζωμα), κερσετίνη, Ν- ακετυλοκυστεΐνη, βρωμελίνη 2500 GDU/g, γαλακτωματοποιητής: εστέρες σακχαρόζης λιπαρών οξέων. L-αργινίνη, μαύρο πιπέρι (Piper nigrum L, φρούτα) de ]; διογκωτικοί παράγοντες: κυτταρίνη, φωσφορικό όξινο ασβέστιο, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη. παράγοντες επικάλυψης: ακετυλιωμένο άμυλο, τάλκης, γλυκερίνη, σέλακ. αντισυσσωματωτικοί παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου, τάλκης. χρώμα: διοξείδιο του τιτανίου, οξείδια σιδήρου και υδροξείδια.

Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς (ή Curcuma longa L. ) είναι φυτό με καταγωγή από τη νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιείται ευρέως ως μπαχαρικό, ενώ είναι επίσης γνωστό για τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι κοινώς γνωστό ως Ινδικό σαφράν της Ινδίας και η χρήση του ως φυτό με πολλαπλές ιδιότητες χρονολογείται από την Αγιουρβεδική ιατρική, στην οποία προτάθηκε ως αντισηπτικό και ως θεραπεία για τα ηλιακάεγκαύματα. Τα τελευταία χρόνια οι ιδιότητές του έχουν μελετηθεί και πλέον αποδεικνύεται και αναγνωρίζεται ευρέως πώς μπορούν να υποστηρίξουν τον οργανισμό σε περιπτώσεις φλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών διεργασιών. Έχει επίσης ευεργετική δράση σε περίπτωση διαταραχών του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Κερσετίνη

Η κερσετίνη είναι ένα φυτοοιστρογόνο που ανήκει στην οικογένεια των φλαβονοειδών και βρίσκεται κυρίως στα φρούτα, ειδικά στα μήλα, τα μούρα και τα εσπεριδοειδή, αλλά και σε κάποιο είδος λαχανικών όπως το μπρόκολο και τις ντομάτες. Ανήκει στην κατηγορία των ελεύθερων ριζών και χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση αλλαγών που σχετίζονται με τη γήρανση. Επιπλέον, επιστημονικές μελέτες έχουν διερευνήσει τον ρόλο του στην ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων, στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος και των οιστρογόνων.

Ν-ακετυλοκυστεΐνη

Είναι πολύ γνωστό για τη δράση του στους αεραγωγούς. Συμμετέχει στη διαδικασία μετατροπής των ελεύθερων ριζών: στην πραγματικότητα, είναι πρόδρομος της γλουταθειόνης, ενός αντιοξειδωτικού μορίου που παράγεται φυσικά από το σώμα μας και δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες επιβλαβείς για τα όργανα και τα συστήματα.

Ένα δισκίο των 1.275 g περιέχει:

  • 200 mg κερσετίνης
  • 210 mg κουρκουμίνη
  • 150 mg Ν-ακετυλοκυστεΐνης

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε ένα δισκίο την ημέρα με γεμάτο στομάχι. Για να επιτύχετε καλύτερη απορρόφηση των δραστικών συστατικών του, πάρτε το δισκίο κατά τη διάρκεια του κύριου γεύματος. Καταπιείτε το δισκίο ολόκληρο χωρίς να θρυμματιστεί, να μην το μασήσετε ή να το αφήσετε να διαλυθεί στο στόμα.

Μπορεί να ληφθεί το ALLIENDO σε περιπτώσεις δυσανεξίας στη γλουτένη ή στη λακτόζη;
Ναι. Το προϊόν υποβάλλεται σε ειδική ανάλυση για να διασφαλιστεί η απουσία γλουτένης ή λακτόζης.

Ποιες άλλες αναλύσεις γίνονται στο προϊόν;
Το προϊόν υφίσταται τυπικούς ελέγχους που εκτελούνται για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ποιότητά του.

Μπορεί να λαμβάνεται το ALLIENDO κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού; Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κλινικά δεδομένα για την κατανάλωση του προϊόντος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η χρήση του δεν συνιστάται. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας, πριν την λήψη του προϊόντος κατά τη διάρκεια του θηλασμού .

Υπάρχει κάποια αντένδειξη για την κατανάλωση ALLIENDO;
Το προϊόν δεν συνιστάται σε περιπτώσεις ηπατικών και χολικών διαταραχών ή χολολιθίασης.

Μπορώ να πάρω το ALLIENDO με άλλα φάρμακα;
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το προϊόν με άλλα φάρμακα. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις για αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Σε περίπτωση αλληλεπιδράσεων, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vitagroup.grή στο 2104409266

Με ποια δόση πρέπει να πάρω το ALLIENDO;
Συνιστάται η λήψη 1 ταμπλέτας την ημέρα, ακόμη και σε συνδυασμό με το αντισυλληπτικό χάπι. μπορείτε επίσης να παίρνετε το ALLIENDO κάθε μήνα, μόνο για τα τελευταία 5 ενεργά αντισυλληπτικά χάπια και κατά τη διάρκεια της περιόδου αναστολής του χαπιού (ή χαπιών εικονικού φαρμάκου).Σε περίπτωση διαταραχών του εμμηνορροϊκού κύκλου συνιστάται η λήψη 1 ταμπλέτας την ημέρα για ένα μήνα (μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή, με ή χωρίς τον εμμηνορροϊκό σας κύκλο για τον πρώτο μήνα). Στη συνέχεια, πάρτε 1 δισκίο την ημέρα για 10 ημέρες πριν από τον έμμηνο κύκλο και 5 ημέρες κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Επαναλάβετε τον κύκλο κάθε μήνα (1 ταμπλέτα την ημέρα για 10 ημέρες πριν από τον έμμηνο κύκλο και 1 ταμπλέτα την ημέρα για τις 5 ημέρες του εμμηνορροϊκού κύκλου).

Πώς πρέπει να φυλάσσεται το ALLIENDO;
Να φυλάσσεται μακριά και να μη χορηγείται σε παιδιά κάτω των τριών ετών. Φυλάσσεται σε δροσερό (κάτω από 25°C) και ξηρό μέρος, προστατευμένο από την υγρασία, τις πηγές θερμότητας και το άμεσο ηλιακό φως. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε άψογα διατηρημένες και άθικτες συσκευασίες.

Το κουτί περιέχει 30 γαστροανθεκτικές ταμπλέτες .

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.