Κρέμες

Ejal SKIN BOOSTER HA RICH

Τι είναι το EJAL;
Είναι μια τυποποιημένη κρέμα που βοηθά στην εξουδετέρωση των σημείων γήρανσης, πλούσια σε υαλουρονικό οξύ διαφορετικών μοριακών βαρών (Matrix System HA) που δρα στις δομές του δέρματος δημιουργώντας ένα φράγμα έναντι εξωτερικών παραγόντων βοηθώντας στην επιτάχυνση των διαδικασιών αναγέννησης του δέρματος, αποτρέποντας την 'γηράσκων.

Ιδανικό ως κρέμα μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ (Ejal40) μετά από αισθητικές θεραπείες, μετά έκθεση στον ήλιο, η υφή του προσφέρει άμεση άνεση.

Γιατί να επιλέξετε EJAL
Τα συστατικά που περιέχονται είναι  αποτελεσματικά,χάρη στη ταχεία απορρόφηση:

- Πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ

- 3 ΔΙΑΦΟΡΑ Μοριακά Βάρη (MATRIX SYSTEM HA) που εγγυώνται ταχύτερη διείσδυση μέσω του φράγματος των κυττάρων

- ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

- 50 ml JAR

Το EJAL SKIN BOOSTER HA RICH είναι μια κρέμα κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στο πίσω μέρος των χεριών το πρωί ή / και το βράδυ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπό σας και μετά απλώστε την κρέμα, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από αισθητικές θεραπείες, μετά από έκθεση στον ήλιο και από εκείνους που χρειάζονται άμεση αναγέννηση του δέρματος.

Ejal EYES CONTOUR HA GEL

Τι είναι το EJAL EYES CONTOUR HA GEL
Είναι ένας καινοτόμος και πολυλειτουργικός ορός για την περιοχή των ματιών με ανυψωτικό αποτέλεσμα.
Κάνει το δέρμα γύρω από τα μάτια πιο φωτεινό και πιο φρέσκο. Περιέχει υαλουρονικό οξύ με διαφορετικές συγκεντρώσεις και διαφορετικά μοριακά βάρη (Matrix System HA) που μειώνει τις ρυτίδες, σημάδια κόπωσης και πρήξιμο.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος

Γιατί να επιλέξετε EJAL EYES CONTOUR HA GEL
Τα συστατικά που περιέχονται είναι επίσης αποτελεσματικά χάρη στην ταχεία απορρόφηση:

- Πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ

- 3 ΔΙΑΦΟΡΑ Μοριακά Βάρη (MATRIX SYSTEM HA) που εγγυώνται ταχύτερη διείσδυση μέσω του φράγματος των κυττάρων

- Βαζάκι των 30 ml

Το EJAL EYES CONTOUR HA GEL είναι ένας ορός κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος που θα εφαρμοστούν στο πρόσωπο το πρωί ή / και το βράδυ.

Ιδανικό ως ορός μετά από θεραπεία με υαλουρονικό οξύ (Ejal40)
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από αισθητικές θεραπείες, μετά από έκθεση στον ήλιο και από εκείνους που χρειάζονται άμεση αναγέννηση του δέρματος.
Απλώστε το προϊόν με τις άκρες των δακτύλων στο πάνω και κάτω βλέφαρο, από την εσωτερική γωνία του ματιού έως την εξωτερική γωνία του ματιού.

Κρέμες και απολέπιση Regenyal

Σύστημα Sweet Skin

Ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων θεραπειών γνωστών για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους

Υπάρχουν τρεις σειρές δερμο-καλλυντικών (Επαγγελματικά - Φροντίδας κατ' Οίκον - Φυσικά) που βασίζονται στο γλυκολικό οξύ και τις δραστικές ουσίες.

Η χρήση των προϊόντων Sweet Skin - που αποτελούν το αποτέλεσμα μιας σειράς αυστηρών δοκιμών - διέπεται από επαγγελματικά πρωτόκολλα που δημιουργήθηκαν ειδικά για να εξασφαλίσουν σωστές θεραπείες για συγκεκριμένες κηλίδες του δέρματος.