PRALOUVITA

Το Pralouvita ΡΕΑ είναι ένα φυσικό σκεύασμα, σε μορφή καψακίων, με αντιοξειδωτική ανοσοκατασταλτική αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, που περιέχουν πολυπουλαιθανολαμίδιο (ΡΕΑ), τιτλοδοτημένο εκχύλισμα βλαστού ανανά (Ananas cornosus L. Με 90% Βρομελίνη), Μποσουέλια, τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα καρπού Βοswellia serrata roxt. Ex Colebro, με 65% ΑΚΒΑ, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος καψακίου).

  • Το Πολμιτουλαιθανολαμίδιο (ΡΕΑ) είναι μια φυσική ουσία την οποία συνθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός. Η χημική σύσταση του ΡΕΑ είναι παρόμοια με εκείνη των μορίων που ανήκουν στην ομάδα των ενδοκανναβινοειδών, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική ανοσοκατασταλτική αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Το ΡΕΑ έχει τις ίδιες ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο της γένεσης του πόνου και πιο συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση των νευρογενών φλεγμονών και συναφών διαταραχών, όπως ο νευροπαθητικός πόνος (όπως δείχνει αριθμός μελετών και ερευνών της κατόχου Νόμπελ καθηγήτριας Rita Levi – Montalcini) και η νευροτοξικότητα.
  • Η βρομελίνη είναι ένα μείγμα ενζύμων με πρωτεολυτική δράση, το οποίο εκχυλίζεται και από τους καρπούς άλλα κυρίως από τους βλαστούς του ανανά. Η αντιφλεγμονώδης δράση της βρομελίνης χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα τόσο στην κλινική πράξη όσο και για προληπτικούς σκοπούς ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από την αρθρίτιδα, ελέγχει την εξέλιξη φλεγμονωδών καταστάσεων και διευκολύνει την αποκατάσταση μετά από μυοσκελετικές κακώσεις. Η βρομελίνη χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια και ως υποκατάστατο μη στερεοειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (NSAID).
  • Η Μποσουέλια χρησιμοποιείται για το περιεχόμενο της σε μποσουελικά οξέα (ΑΚΒΑ) ως φυσικό φυτό για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών καταστάσεων όπως η αρθρίτιδα. Έχει αποδειχθεί ότι τα μποσουελικά οξέα εμποδίζουν την σύνθεση προ-φλεγμονώδους ενζύμου 5-λιποξυγενάζη, το οποίο, μαζί με τα λευκοτριένια, είναι υπεύθυνο για τη φλεγμονή και τις βλάβες που προέρχονται από τις ελεύθερες ρίζες.

Οδηγίες και Προειδοποιήσεις
Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

  • Εύπεπτα καψάκια με αποδεκτή επίγευση.
  • Δεν αλληλεπιδρά με λαμβανόμενη φαρμακευτική αγωγή.
  • Συνιστάται να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία με βάση την ιατρική συμβουλή.
  • Τα άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή με παράγωγα της κουμαρίνης (ασενοκουμαρόλη) πρέπει να συμβουλευτούν τον ιατρό τους πριν την χρήση του προϊόντος.

Χρήση
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής

Χαρακτηριστικά Συστατικών ανά 2 κάψουλες

Παλμιτουλαιθανολαμίδιο (ΡΕΑ) – 640mg

Βρομελίνη (2500 GDU/g) – 80 mg

Ξηρό εκχύλισμα Μποσουέλιας – 80 mg

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

Βάσει των δεδομένων των μελέτων και κλινικών δοκιμών, το PRALOUVITA PEA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύτιμο φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών νευροπαθητικού πόνου, νευροτοξικότητας και φλεγμονών.

Παθήσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το PRALOUVITA

1) Σύνδρομο νευροπαθητικού πόνου (πχ καρκινικός πόνος, διαβητικός πόνος, νευροτοξικότητα, μούδιασμα άκρων μετά από χημειοθεραπεία)

2) Σύνδρομο χρόνιου πόνου ινομυαλγία, ευερέθιστο έντερο, κλπ.)

3) Σύνδρομο συμπίεσης νεύρων (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, σύνδρομο ταρσιαίου σωλήνα, κήλες, ισχιαλγία)

4) Φλεγμονές (νόσος Crohn, κ.α..)

5) Σύνδρομο πυελικού πόνου (ενδομητρίωση, αιδοιοδυνία, αδενομύωση )

6) Ρευματικοί πόνοι (οστεοαρθρίτιδα, κλπ.)

7) Νευρολογικές παθήσεις (ιδιοπαθής τρόμος, νόσος Πάρκινσον, κεφαλαλγίες, ημικρανίες)

8) Αντιμετώπιση φλεγμονών πνεύμονα από ιογενείς αιτιολογίες (ιός της γρίπης, COVID-19)