ΥΑΛΟΥΡΙΝΙΚΟ ΟΞΥ ΤΡΙΩΝ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΒΑΡΩΝ
45 €


Το διάλυμα υαλουρονικού οξέος FEATHER είναι ένας συνδυασμός 3 Υαλουρονικών Οξέων με διαφορετικά μοριακά βάρη, το καθένα 0,5% (SMW, LMW, VLMW), όπου παρέχει εντατική υγρασία και καταπολεμά τις ρυτίδες.

Είναι κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές όπως αντιγήρανση, περιποίηση δέρματος, ευαίσθητη φροντίδα, περιποίηση μετά το ξύρισμα, φροντίδα μετά τον ήλιο και είναι εγκεκριμένο από την Cosmos.

Καλλυντικά οφέλη

 • Υδατικό διάλυμα Υαλουρονικού οξέος με τρία διαφορετικά μοριακά βάρη
 • 0,5 % Na-Salt Υαλουρονικού Οξέος SMW, τυπικού μοριακού βάρους
 • 0,5 % Υαλουρονικό Οξύ Na-Salt LMW (HySilk), χαμηλού μοριακού βάρους
 • 0,5 % Υαλουρονικό Οξύ Na-Salt VLMW (HyActive), πολύ χαμηλού μοριακού βάρους
 • Βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος σημαντικά και βιώσιμη
 • Βελτιστοποιεί την απολέπιση
 • Βελτιώνει την υφή του δέρματος μέσω της βελτιστοποίησης των συνθηκών πρωτεασών
 • Μειώνει το TEWL ( Διαδερμική Απώλεια Νερού)
 • Ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος
 • Βελτιώνει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού
 • Βελτιώνει το πάχος του δέρματος
 • Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη δομή του δέρματος
 • Μειώνει τις ρυτίδες
 • Εγκρίθηκε από την COSMOS σημ: Η πιστοποίηση COSMOS εγγυάται φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας με σεβασμό και στην ανθρώπινη υγεία
 • Πιστοποίηση NATRUE

Το προϊόν FEATHER Διάλυμα Na-Salt Triple 1,5% Hyaluronic Acid Na-Salt Triple

 • Συμμορφώνεται με τον κανονισμό καλλυντικών EC 1223/2009
 • Δεν περιέχει κανένα νανοϋλικό σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ 1223/2009 και το γαλλικό διάταγμα 2012-232
 • Δεν προκαλεί ούτε αποτελείται από καμία ένωση που έχει ταξινομηθεί ως καρκινογόνα, μεταλλαξιογόνα και
 • τοξικά για την αναπαραγωγή (CMRs)
 • Δεν περιέχει ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC) που περιέχονται στο υποψήφιο Iist του SVHC που εκδόθηκε από τον ECHA την τελευταία έκδοση (Ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC)Οι ουσίες που μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου ή το περιβάλλον μπορούν να χαρακτηριστούν ως ουσίες που προκαλούν πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC). Πρόκειται κυρίως για ουσίες που είναι καρκινογόνες, μεταλλαξιογόνες ή τοξικές για την αναπαραγωγή, καθώς και ουσίες με ανθεκτικές και βιοσυσσωρεύσιμες ιδιότητες. Άλλες ουσίες που προκαλούν ισοδύναμη ανησυχία περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα χημικά προϊόντα που διαταράσσουν την ενδοκρινική λειτουργία.
 • Δεν περιέχει αλλεργιογόνα σύμφωνα με το Παράρτημα III του Κανονισμού ΕΚ 1223/2009.
 • Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα από εμάς ή για λογαριασμό μας στο παρελθόν και δεν θα δοθεί για δοκιμή σε ζώα στο μέλλον
 • Κανένα υλικό ζωικής προέλευσης που θα μπορούσε να είναι ευαίσθητο σε TSE/BSE (Bovine Spongiform Encephalopathy) είναι μία δυσλειτουργία του εγκεφάλου στις αγελάδες, που είναι ευρέως γνωστή ως η «νόσος των τρελών αγελάδων». χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή, επεξεργασία, διαδικασία. Επομένως, το προϊόν είναι απαλλαγμένο από TSE/BSE.
 • Οι πρώτες ύλες εκκίνησης δεν περιλαμβάνονται στη Σύμβαση της Ουάσιγκτον CITES LIST (σχετικά με διεθνές εμπόριο σε απειλούμενες περιοχές άγριας πανίδας και χλωρίδας).
 • Είναι απαλλαγμένο από GMO (γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα)
 • Είναι απαλλαγμένο από VOC (Πτητικές οργανικές ενώσεις)
 • Δεν περιέχει φυτοφάρμακα.
 • Δεν περιέχει αιθέρες γλυκόλης και PEG (πολυαιθυλενογλυκόλη).
 • Δεν εμποτίζει ούτε αποτελείται από καμία ένωση που ταξινομείται ως διοξίνες.
 • Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις.
 • Δεν περιέχει θειώδη, νιτρώδη, νιτροζαμίνες ή ίχνη νιτροζαμινών.
 • Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και δότες φορμαλδεΰδης.
 • Δεν περιέχει φίλτρα UV διοξείδιο του Τιτανίου (Cl 77891).
 • Δεν ακτινοβολήθηκε.
 • Eίναι απαλλαγμένο από φοινικέλαιο και έλαιο φοινικοπυρήνα
 • Το προϊόν δεν ακτινοβολείται σε κανένα στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.
 • Είναι κατάλληλο για Vegans
Ενυδατική Κρέμα Σώματος THERMES
15 € τα 300ml
35 € το 1L

Πρόκειται για μια διακριτικά αρωματισμένη κρέμα σώματος που απλώνεται εύκολα στο σώμα με κύριο σκοπό να το ενυδατώσει.Τα βασικά της συστατικά είναι το αμυγδαλέλαιο,το ελαιόλαδο και η Πανθενόλη.

Το Aμυγδαλέλαιο είναι ένα εξαιρετικό φυτικό έλαιο, λεπτόρρευστο με πολύ καλή εισχώρηση στο δέρμα. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιαρά οξέα (λινελαϊκό οξύ Ωμέγα-6 και Ελαϊκό Οξύ Ω-9)περιέχει βιταμίνη Α, σύμπλεγμα βιταμινών Β (Θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, πυριδοξίνη) Βιταμίνη C και Βιταμίνη . Παράλληλα το ασαπονοποίητο κλάσμα του αποτελείται από σκουαλένιο, τοκοφερόλη και φυτοστερόλες. Προσφέρει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό φραγμό,αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για την θεραπεία του ερεθισμένου δέρματος.

Το Eλαιόλαδο εξάγεται από τον καρπό της ελιάς , περιέχει φυσικά θρεπτικά συστατικά και είναι ιδιαιτέρα πλούσιο σε ελαϊκό οξύ και άλλα τριγλυκερίδια. Όταν εξευγενιστεί περιέχει μεγάλες ποσότητες φυτοστερολών και σκουαλενίου. Το σκουαλένιο και οι φυσικές τοκοφερόλες περιέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την ήπια φροντίδα του δέρματος διατηρώντας το υγιές και ενυδατωμένο. Το ελαιόλαδο ρυθμίζει και διατηρεί την λιπαρότητα του επιδερμικού φραγμού και αντίστοιχα θρέφει την δομή της τρίχας. Παράλληλα αποκαθιστά την απαλότητα και την μεταξένια επιφάνεια της επιδερμίδας καταπολεμώντας την αφυδάτωση.

Η Πανθενόλη ανήκει στο σύμπλεγμα Βιταμινών Β το οποίο βρίσκεται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα. Όταν χρησιμοποιείται τοπικά απορροφάται από την επιδερμίδα, απελευθερώνει την Βιταμίνη Β5 και μετατρέπεται σε παντοθενικό οξύ. Είναι από τα πρώτα συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως από την σύγχρονη κοσμετολογία αφού όπως αποδεικνύεται η τοπική της χρήση συμβάλει δραστικά στην επούλωση δερματικών πληγών, εγκαυμάτων, καλμάρει άμεσα τυχών μικροερεθισμούς του δέρματος. Είναι ένα φυσικό υγραντικό συστατικό το οποίο όταν περιλαμβάνεται στην σύνθεση καλλυντικών προϊόντων εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και την μεγάλη διεισδυτικότητα η Πανθενόλη επιτυγχάνει να καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας.

H Κρέμα διατίθεται σε συσκευασίες του 1L και 300 ml.

Ξηρό Λάδι Μαλλιών 100ml
19.5 € τα 100ml 

Ξηρό Λάδι Μαλλιών 100ml
Ξηρό Λάδι Μαλλιών 100ml

Βελούδινο και πολυτελές έλαιο μαλλιών με φυτική σιλικόνη. Θρέφει και μαλακώνει την τρίχα, κλείνοντας τα ταλαιπωρημένα άκρα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Διακριτικά αρωματισμένο.

Βελούδινο και πολυτελές silicone based έλαιο μαλλιών.

Μαλακώνει την τρίχα, κλείνοντας τα ταλαιπωρημένα άκρα, χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Πλήθος πολύτιμων συστατικών συνθέτουν μια πλούσια φόρμουλα, που κάνει πράξη ότι υπόσχεται. Έλαιο Άργκαν, γνωστό για τη θρέψη και τη βοήθεια που προσφέρει ενάντια στο φριζάρισμα. Έλαιο Αβησσυνίας, το οποίο αυξάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη της τρίχας συνδυασμένα υπέροχα με βιταμίνη F. H συγκεκριμένη βιταμίνη, πολύ συχνή σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, συνεισφέρει στην προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τοstyling και βελτιώνει την υφή της τρίχας.H φυτική σιλικόνη τέλος, ενισχύει την απαλότητα και τη μεταξένια αίσθηση επάνω στην τρίχα. 

Διακριτικά αρωματισμένο. 

Ξηρό Λάδι Προσώπου 30ml
20 € τα 30ml
Ξηρό Λάδι Προσώπου 30ml
Ξηρό Λάδι Προσώπου 30ml

Αναζωογονητικό και απόλυτα μεταξένιο μίγμα ελαίων προσώπου. Σύνθεση αποτελούμενη από σκουαλένιο, έλαιο ελίχρυσου, jojoba, σησαμέλαιο, σταφυλέλαιο, καθώς και έλαια χαμομηλιού και αλόης, που ενυδατώνουν, θρέφουν και σφραγίζουν την υγρασία στην επιδερμίδα. Κατάλληλο για ξηρά δέρματα, ιδανικά, στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης. 

Star ingredients

Σκουαλένιο : Προερχόμενο από το ελαιόλαδο, μιμείται τη φυσική λειτουργία των λιπιδίων του δέρματος, και είναι εξαιρετικά συμβατό με την επιδερμίδα. Διεισδύει πλήρως ενυδατώνοντας, εμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας και αποκαθιστώντας την ελαστικότητα του δέρματος.
Ελαιο ελίχρυσου: Ο ελίχρυσος έχει χαρακτηριστεί ως το φυτό της αιώνιας νεότητας. Από τα πιο πλούσια έλαια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες (Ε & F), τερπένια, τανίνες, σάκχαρα και φλαβονοειδή. Παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα όπως αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, στυπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Επιπλέον, ενισχύει την βαθύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας αυξάνοντας την ελαστικότητα της.
Έλαιο Τζοτζόμπα: Απόλυτα συμβατό με την επιδερμίδα έλαιο, κατάλληλο για χρήση ακόμη και από λιπαρά δέρματα. Πλούσιο σε πολύτιμα λιπαρά οξέα και φυτοστερόλες. Βοηθά στη κατακράτηση υγρασίας, καταπραΰνει τις παθήσεις του δέρματος και ανακουφίζει από ξηρότητα και ερεθισμούς.
Σταφυλέλαιο: Εξαιρετικά θρεπτικό, πλούσιο σε πολύτιμα λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτοστερόλες (κυρίως β-σιτοστερόλη) και τα καροτενοειδή που εμπεριέχει, το έλαιο σταφυλιού προσφέρει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ενισχύει την αναγέννηση των ιστών και τη συγκράτηση υγρασίας.
Έλαιο χαμομηλιού: Ανακουφίζει και ενυδατώνει το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, έχει θετική επίδραση σε φλεγμονές και δερματικές παθήσεις. Επιπλέον, προσφέρει στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
Έλαιο αλόης: Εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο, χαρίζει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Ανακουφίζει από ηλιακά εγκαύματα, ενυδατώνει και δρα κατά των φλεγμονών. Πλούσιο σε βιταμίνες (β-καροτένιο, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε), παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό ιστό, χαρίζει ελαστικότητα και θρέψη.
Σησαμέλαιο: Εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα & πολυφαινόλες. Προσφέρει αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, τονώνει την τρίχα, προσφέρει ενυδάτωση και αναπλήρωση λιπιδίων.
Ξηρό λάδι σώματος – Bronze 200ml
19 € τα 200ml

Ξηρό, βελούδινο έλαιο σώματος, με έλαιο αλόης, χαμομηλιού & σησαμέλαιο. Εύκολα απορροφήσιμο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδανικά μετά το μπάνιο για σφράγισμα της υγρασίας. Διακριτικά αρωματισμένο με flowery νότες.

Αυτό το προϊόν θα γίνει ο σύμμαχός σας για fabulous εμφανίσεις τους επόμενους μήνες αφού, όχι μόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα, αλλά και της χαρίζει ένα διακριτικό bronze χρώμα.

Eφαρμόστε το στο σώμα σας και χαρείτε μία φυσική, σαμπανιζέ λάμψη κάθε φορά που σας χτυπάει ο ήλιος. Και μην ανησυχείτε, δεν θα λερώσετε τα ρούχα σας, αφού οι νέες shimmering συνθέσεις δεν μεταφέρονται στα ρούχα σας. 

                                                                    Star ingredients
Έλαιο χαμομηλιού: Ανακουφίζει και ενυδατώνει το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, έχει θετική επίδραση σε φλεγμονές και δερματικές παθήσεις. Επιπλέον, προσφέρει στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Έλαιο αλόης: Εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο, χαρίζει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Ανακουφίζει από ηλιακά εγκαύματα, ενυδατώνει και δρα κατά των φλεγμονών. Πλούσιο σε βιταμίνες (β-καροτένιο, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε), παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό ιστό, χαρίζει ελαστικότητα και θρέψη.

Σησαμέλαιο: Εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα & πολυφαινόλες. Προσφέρει αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, τονώνει την τρίχα, προσφέρει ενυδάτωση και αναπλήρωση λιπιδίων.

Ξηρό Λάδι Σωματος – Shimmer 200m
19 € τα 200ml

Ξηρό, βελούδινο έλαιο σώματος, με έλαιο αλόης, χαμομηλιού & σησαμέλαιο. Εύκολα απορροφήσιμο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδανικά μετά το μπάνιο για σφράγισμα της υγρασίας. Διακριτικά αρωματισμένο με flowery νότες.

Αυτό το προϊόν θα γίνει ο σύμμαχός σας για fabulous  εμφανίσεις τους επόμενους μήνες αφού, όχι μόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα, αλλά και της χαρίζει ένα διακριτικό σαμπανιζέ χρώμα.

Eφαρμόστε το στο σώμα σας και χαρείτε μία φυσική, σαμπανιζέ λάμψη κάθε φορά που σας χτυπάει ο ήλιος. Και μην ανησυχείτε, δεν θα λερώσετε τα ρούχα σας, αφού οι νέες shimmering συνθέσεις δεν μεταφέρονται στα ρούχα σας.  

                                                              Star ingredients

Έλαιο χαμομηλιού:Ανακουφίζει και ενυδατώνει το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, έχει θετική επίδραση σε φλεγμονές και δερματικές παθήσεις. Επιπλέον, προσφέρει στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Έλαιο αλόης:Εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο, χαρίζει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Ανακουφίζει από ηλιακά εγκαύματα, ενυδατώνει και δρα κατά των φλεγμονών. Πλούσιο σε βιταμίνες (β-καροτένιο, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε), παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό ιστό, χαρίζει ελαστικότητα και θρέψη.

Σησαμέλαιο:Εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα & πολυφαινόλες. Προσφέρει αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη, θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, τονώνει την τρίχα, προσφέρει ενυδάτωση και αναπλήρωση λιπιδίων.

Φυτικό Λάδι Μαυρίσματος 200ml
19 € τα 200ml
Λάδι Μαυρίσματος 200ml
Λάδι Μαυρίσματος 200ml

Πρόκειται για ένα προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό φυτικών ελαίων με σκοπό να βοηθήσει το δέρμα να μαυρίσει προστατεύοντάς το ταυτόχρονα από το κάψιμο. 

Το Αμυγδαλέλαιο και το λάδι Αργκάν είναι δυο πολύ γνωστά φυτικά έλαια που βοηθούν το δέρμα να τραφεί αλλά και να κλειδώσει την υγρασία του. Το Καροτέλαιο είναι πλούσιο σε α- καροτένιο, β- καροτένιο και γ-καροτένιο στα οποία οφείλει και το πορτοκαλί του χρώμα. Τα καροτενοειδή είναι ιδανικά για την πρόληψη και τον έλεγχο των ελευθέρων ριζών, είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικά και επιβραδύνουν την διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Επιπλέων το Καροτέλαιο περιέχει Βιταμίνη C και συνδυασμό Βιταμινών Β που ενισχύουν την ενυδάτωση του δέρματος. 

Σε όλα τα παραπάνω προσθέσαμε ακόμα ένα ακόμα δραστικό συστατικό, ένα μίγμα από το έλαιο του φυτού Ιπποφαές, το έλαιο του φυτού Voacanga Africana και το έλαιο του Άγριου τριαντάφυλλου. Η χρήση των τριών αυτών ελαίων βασίζεται σε ειδική έρευνα ή οποία έδειξε ότι μπορεί να διεγείρει την παραγωγή μελανίνης και να προστατέψει το δέρμα από την UV ακτινοβολία ενισχύοντας το αντηλιακό.

Χρήση

Χρησιμοποιούμε το Φυτικό λάδι μαυρίσματος απ' ευθείας επάνω στο σώμα μόνο του ή σε συνδυασμό με το αντηλιακό μας (Όχι αν υπάρχει κάποια πληγή). Θα πρέπει να ανανεώνουμε τακτικά και πάντα σύμφωνα με την ένδειξη του δείκτη προστασίας του αντηλιακού που χρησιμοποιούμε.

Να θυμάστε πάντα ότι οι υπεριώδεις ακτίνες μπορούν να σας βλάψουν ακόμη και αν έχει συννεφιά.

Ηλιοθεραπεία με Ασφάλεια

Για να χαρούμε, λοιπόν, τον ήλιο με ασφάλεια, καλό θα είναι να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές:

Αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο από τις 11:00 έως τις 16:00.

Έχουμε επαρκή ρουχισμό (μπλούζα, παντελόνι), φοράμε καπέλο και γυαλιά ηλίου. Επίσης, χρησιμοποιούμε ομπρέλα.

Κάνουμε χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF) για UVB και προστασία για UVA. Το εφαρμόζουμε σε παχιά στρώση και το ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες, ή αμέσως μετά τη βουτιά, ή το σκούπισμα με την πετσέτα.

Ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή έκθεσης στον ήλιο απαιτείται για άτομα με κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα με φακίδες.

Εντομοαπωθητικό Λάδι 100ml
12 € τα 100ml
Εντομοαπωθητικό Λάδι 100ml
Εντομοαπωθητικό Λάδι 100ml

Αναπτύξαμε ένα προϊόν για την προστασία από τα τσιμπήματα των εντόμων.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή τόσο το λάδι όσο και το αιθέριο έλαιο του φυτού Achilea Millefolium έχουν την ιδιότητα να προστατεύουν το δέρμα από το τσίμπημα των κουνουπιών για διάστημα έως και 8 ώρες από την εφαρμογή.

Έτσι συνδυάσαμε τα αιθέρια έλαια της Λεβάντας, της Μέντας, της Σιτρονέλας και του Τεϊόδεντρου μαζί με το Λάδι και το Αιθέριο Έλαιο του φυτού Achilea Millefolium, ενώ ταυτόχρονα προσθέσαμε σε αυτά αμυγδαλέλαιο για την καλλυντική περιποίηση του δέρματος και σας προσφέρουμε το Φυτικό Εντομοαπωθητικό Λάδι.

Το προϊόν είναι βασισμένο στην Πτυχιακή μελέτη:

Marcio Robert Mattos da Silva , Eduardo Ricci-J́unior , An approach to natural insect repellent formulations: from basic research to technological development, Acta Tropica(2020)

Βάλσαμο Χειλιών Με Γεύση Μέντα, Πορτοκάλι και Κεράσι
3 € το Τεμάχιο

Μήπως το χειμωνιάτικο κρύο σου ξέρανε τα χείλη;
Μήπως ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος τα αφυδάτωσε;
Χάρισε στα σκασμένα χείλη σου, άμεση ανακούφιση από την αίσθηση δυσφορίας.

Αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία και στη συνέχεια την κλειδώνει στα χείλη. 

Αποτρέπει την περαιτέρω ξηρότητα, συμβάλλει στην ανάπλαση των χειλιών και τονίζει τη φυσική τους ομορφιά χάρη!!! 

Με 3 μοναδικά αρώματα!!! (Μέντα, Πορτοκάλι και Κεράσι)