ΠΛΗΡΩΜΕΣ


Τρόποι πληρωμής
MΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με την ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την VIVA WALLET.
ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να προπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω λογαριασμό
GR1470100000000815205478554
Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας μετρητοίς κατά την στιγμή την παραλαβή της παραγγελίας σας ΧΩΡΙΣ έξτρα κόστος σε όλη την Ελλάδα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Προσπαθούμε τα προϊόντα μας να αποστέλλονται με ασφάλεια και διακριτικότητα. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο, κάποιο από τα προϊόντα μας θέλετε να το επιστρέψετε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία. Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών.
Αναλυτικά κατά περίπτωση:
Τραπεζική Κατάθεση: Τραπεζική κατάθεση του ποσού αγοράς σε λογαριασμό που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αντικαταβολή: Τραπεζική κατάθεση του ποσού αγοράς σε λογαριασμό που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Αντιλογισμός του ποσού στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.