ΠΛΗΡΩΜΕΣ


Τρόποι πληρωμής

 • ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:IBAN: GR7102604340000130200579386
  ΜΗΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  
  EUROBANK

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Προσπαθούμε τα προϊόντα μας να αποστέλλονται με ασφάλεια και διακριτικότητα. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο, κάποιο από τα προϊόντα μας θέλετε να το επιστρέψετε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία. Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικά κατά περίπτωση:

Τραπεζική Κατάθεση: Τραπεζική κατάθεση του ποσού αγοράς σε λογαριασμό που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αντικαταβολή: Τραπεζική κατάθεση του ποσού αγοράς σε λογαριασμό που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Αντιλογισμός του ποσού στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

H AKESO συνεργάζεται με την ELTA COURIER, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες courier στην Ελλάδα.

 • Όλες οι αποστολές προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς για παραγγελίες που η συνολική τους αξία είναι από 60€ και άνω πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Για τις παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ για τα πρώτα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 1€.
 • Εάν η περιοχή σας εμφανίζεται ως δυσπρόσιτη στον χάρτη της ELAT COURIER  θα σας ενημερώσουμε ώστε να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της.
 • Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (για παραγγελίες Δευτέρα – Παρασκευή μέχρι τις 15:00)
  1 εργάσιμη ημέρα για παράδοση εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης.
  1-3 εργάσιμες στην υπόλοιπη Χερσαία και Νησιωτική Ελλάδα.
 • Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.
 • H ELTA COURIER δεν κάνει παραδόσεις Σάββατο και Κυριακή.
 • Αντικαταβολή μετρητοίς: Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση είναι +1,50€. Η χρέωση της αντικαταβολής δεν θα υπάρχει για παραγγελίες άνω των 60€.